Suntem permanent preocupați să îți oferim cele mai bune servicii, cu rapiditate maximă și în condiții excelente de preț și confort pentru tine. Și nu în ultimul rând, suntem preocupați de dorința de a fi pentru tine mult mai mult decât o simplă companie de servicii, ne dorim să fim prietenul tău.

De aceea lansăm mai multe tipuri de abonamente care să satisfacă cele mai exigente gusturi, să îți ofere accesul la discounturi substanțiale și să transforme activitatea de curățare a hainelor, covoarelor, perdelor, pieselor de pielărie sau a altor articole delicate într-o mare bucurie pe care o simți mereu atunci când îți reîntâlnești un vechi prieten drag.

Lasă-te așadar în compania prietenului tău, Expressive Cleaning și alege unul din abonamentele pe care ți le propunem, care consideri că este cel mai convenabil pentru tine. Ți-am pregătit mai multe variante, diversificate în functie de tipul de servicii oferite și de frecvența comenzilor tale. Pentru mai multe detalii accesează secțiunile specifice de abonament de mai jos.

» Abonamente Lunare

» Abonamente Lunare

spacer
Cautare
Servicii solicitate

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Oferte pe eMail
Curs valutar
Website detinut de Expressive Cleaning S.R.L., CIF: RO3182502, Reg.Com: J40/5664/2013
Powered by Webecom & re-designed by JaxADV