Ne dorim să fim pentru tine mult mai mult decât o simplă companie de servicii și ca atare nu am uitat să te considerăm prietenul nostru nici în relațiile de tip bussiness, ca de la un profesionist la altul. Pentru că nu doar casa ta necesită servicii speciale de curătătorie ci și afacerea ta. Chiar și la birou ai nevoie de serviciile noastre dar la un cu totul alt nivel decât în mediul privat, cu totul diferit și care ne testează o dată în plus atât experiența dobandită pe piață cât și profesionalismul.

Asta însă nu poate decât să ne bucure, pentru că așa avem ocazia să îți dovedim că și pe acest segment îți putem oferi cele mai bune pachete de servicii de tip abonament, care să îți satisfacă toate necesitățile și să îți asigure cel mai bun raport calitate preț.

Abonamentele sunt gândite să acopere toate tipurile de solicitări, în funcție de volumul, frecvența și diversitatea serviciilor solicitate.

Abonament Small Bussiness:
Se adresează companiilor mai mici, cu o arie destul de restrânsă de solicitari de servicii de spălătorie, curățătorie și călcătorie, din punct de vedere al volumului și frecvenței lor lunare.
Preț: 672 + TVA= 800 RON/lună
Frecvență: maxim 4 solicitari/lună
Volum Inclus in Abonament : Maxim 100 produse.


Abonament Normal Bussiness:
Tintește companiile cu un volum mediu lunar de comenzi pentru serviciile noastre de spălătorie, curățatorie și călcătorie.
Preț: 1008+TVA=1.200 RON/ lună
Frecvență: 4 solicitari/lună
Volum Inclus in Abonament: maxim 150 produse.
Reducere 10% la restul produselor din site.
Raport electronic cu produsele curățate.
Acces la produse curățate în sistemul Wet-Cleaning.


Abonament Huge Bussiness
Instrument foarte util companiilor care folosesc cu frecvență ridicată serviciile de spălătorie,curățătorie și călcătorie, atât ca număr total de comenzi lunare cât și ca volum al fiecărei comenzi în parte.
Pret: 1.764 +TVA=2.100 RON/ lună
Frecvență: solicitări fără limită pentru 2 adrese de ridicare.
Volum Inclus in Abonament : maxim 300 produse
Reducere de 20% la restul produselor din site.
Pachet exclusiv de servicii. 
Raport electronic cu produsele curățate.


De reținut: 
- Produs înseamnă 1mp, 1 kg, 1 buc,1 pereche, 1 rezervare.
- Dacă plătești în numele unei societății comerciale te rugăm să completezi datele de identificare aferente persoanei juridice pentru care efectuezi plata, în vederea intocmirii facturii fiscale aferente tranzacției efectuate.

Pentru detalii (produse active) legate de fiecare tip de abonament în parte, te rugăm să consulți secțiunile specifice pe care le găsești mai jos.


» Business Exclusivity Agreements

spacer
Cautare
Servicii solicitate

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Oferte pe eMail
Curs valutar
Website detinut de Expressive Cleaning S.R.L., CIF: RO3182502, Reg.Com: J40/5664/2013
Powered by Webecom & re-designed by JaxADV