Poate că este timpul potrivit să știi că o curățare periodică a covoarelor și mochetelor tale le prelungește acestora în mod automat frumusețea și durata de viață iar ție îți oferă satisfacția permanentă că atunci când ajungi acasă sau la birou găsești mereu un mediu foarte primitor și prietenos. Curățatul covoarelor este o problemă pentru tine? Nu este o problemă și pentru noi. 

Noi tratăm covoarele și mochetele cu o atenție specială, ca și cum ar fi niște ființe vii. Pentru că doar așa se poate realiza o curățare în profunzime a fibrelor și eliminarea totală a murdăriei, petelor și a mirosurilor mai puțin plăcute, fără a le deteriora țesătura și pentru a le putea păstra intact coloritul, moliciunea și fermitatea fibrelor. Folosim produse de curățătorie cu înalt standard de calitate și echipamente profesionale pe măsură, pentru a oferi cele mai bune servicii de acest gen.

E foarte simplu, noi venim să ridicăm covoarele și mochetele direct de la locația pe care ne-o indici tu, iar returnarea lor se face cât mai rapid posibil, imediat ce au fost curățate și revigorate, astfel încât totul să fie extrem de comod și eficient pentru timpul tău. Iar ca prețuri noi îți garantăm că sunt cele mai mici pe care le găsești pe piață, în condiții ridicate de calitate și profesionalism.

» Covoare / Carpete / Mochete

spacer
Cautare
Servicii solicitate

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Oferte pe eMail
Curs valutar
Website detinut de Expressive Cleaning S.R.L., CIF: RO3182502, Reg.Com: J40/5664/2013
Powered by Webecom & re-designed by JaxADV