Îți dorești ca hainele tale să fie protejate pe termen cât mai lung și admirate de toată lumea de parcă ai avea o garderobă nouă în fiecare zi, nu-i așa? 
Poți obține acest lucru doar cu o spălare profesională de calitate. Și este exact ceea ce îți oferim noi, alături de mai mult timp liber pentru pasiunile tale și satisfacția unui lucru foarte bine făcut, la prețuri de-a dreptul inteligente.

Când te gândești la un cost eficient pentru spălarea superioară a hainelor tale pătate sau care nu suportă procedee de spălare tradițională, curățarea chimică este ceea ce îți trebuie. Acest proces de curățare se realizează fără apă, utilizând solvenți speciali și echipamente moderne și beneficiază de grija noastră permanentă pentru confortul și satisfacția ta.


Prețuim timpul tău, dragă prieten și prin urmare venim rapid chiar la tine acasă ca să te scăpam de toate grijile legate de colectarea și livrarea înapoi în stare perfectă a hainelor tale. Și ne mândrim cu rapiditatea cu care ducem la bun sfârșit toate comenzile, calitatea serviciilor oferite și nivelul competitiv al prețurilor.

De azi ai un aliat care stie cum să se poarte cu hainele tale, citește cu atenție detaliile de pe etichete și e mereu prompt și flexibil la necesitățile tale. 


Îndrăznește așadar și spală-ți în mod plăcut toate grijile cu noi!


» Curatatorie Chimica

15.00 Lei
Comanda acest produs
Balonzaid
1 2 3 4
spacer
Cautare
Servicii solicitate

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Oferte pe eMail
Curs valutar
Website detinut de Expressive Cleaning S.R.L., CIF: RO3182502, Reg.Com: J40/5664/2013
Powered by Webecom & re-designed by JaxADV