Hainele tale preferate care nu pot fi spălate în modul clasic sau rufele mai delicate pot fi curățate excelent folosind acest procedeu foarte prietenos, care se bazează pe apă dar și pe detergenți speciali, bio-degradabili și non-toxici, în condiții de maximă calitate. Noi utilizăm tehnologia Lagoon, în prezent cel mai avansat sistem de curățare din domeniul întreținerii textilelor, furnizată de către renumitul producător mondial Electrolox din Suedia și aprobată de către cea mai prestigioasă autoritate de acreditare a produselor din lână Woolmark Company.

Suntem deosebit de atenți și responsabili în ceea ce privește calitatea și gradul de satisfacție pe care le oferim clientilor noștri. În aceste condiții, accidentele nedorite precum decolorarea hainelor sau deteriorarea țesăturilor atunci când se dorește scoaterea unor pete dificile sau a murdăriei adânc infiltrate sunt o problemă majoră cu care se confruntă alții, însă nu și noi.

Prin intermediul acestei tehnologii inovative atât mediul înconjurător cât și sănătatea ta sunt perfect protejate iar hainele își păstrează vitalitatea fibrelor, strălucirea naturală și prospețimea. Va fi o adevărată plăcere să îmbraci din nou hainele tale preferate peste care trecerea timpului nu a lăsat nici o urmă.

» Curatatorie Non-Chimica

1 2 3 4 5 6 7
spacer
Cautare
Servicii solicitate

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Oferte pe eMail
Curs valutar
Website detinut de Expressive Cleaning S.R.L., CIF: RO3182502, Reg.Com: J40/5664/2013
Powered by Webecom & re-designed by JaxADV