Clauze finalizare comanda - Politica Retur

Prin trimiterea comenzii confirmați că ați citit și acceptat datele despre livrarea și plata produselor.

Clauze contractuale specifice activității de spălătorie și curățătorie haine:

1. Dacă obiectele predate își modifică dimensiunile sau se deteriorează din cauza unor vicii ascunse (de exemplu: defecțiuni provenite din insuficienta rezistență a tesaturii și a cusăturii, din insuficienta rezistență a coloranților etc.) constatate de S.C. Expressive Cleaning S.R.L., compania este absolvită de orice răspundere.

2. În ceea ce privește uzura, ambele părți recunosc în principiu o uzură de maxim 30% pentru orice obiect predat.

3. Restituirea obiectelor se face numai în urma prezentării bonului în original.

4. Obiectele nelivrate în termen de 30 de zile din vina exclusivă a clientului se consideră abandonate, clientul având obligația ca pe timpul prestării serviciului să anunțe orice schimbare a locului de livrare.

5. Eventualele obiecțiuni trebuiesc făcute în momentul predării/restituirii obiectelor, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

6. În urma prelucrării obiectelor de piele, cojoace, piele velurată, acestea pot suferi modificări de culoare datorată unor defecte de tabăcire, tanare și vopsire, cauzate de un finisaj necorespunzător, motiv pentru care prestația de curățare chimică a acestor obiecte se face numai pe garanția dumneavoastră. Dacă optați pentru spălarea de tip Wet Cleaning (umedă) vă oferim garanție pentru fiecare produs în parte.

7. Confecțiile care nu posedă etichete cu recomandările de întreținere ale firmei producătoare, se primesc pentru prelucrare numai pe garanția clientului.

8. În cazul deteriorării obiectelor de îmbrăcăminte din cauze obiective în procesul tehnologic sau în cazul furtului prin efracție din unitate sau autoutilitara de transport, constatat de organele de poliție, S.C. Expressive Cleaning S.R.L. va despăgubi clientul cu o sumă de maxim 5 ori valoarea prestației stipulate în bonul eliberat pentru prelucrarea obiectului respectiv.

9. Societatea nu este răspunzatoare pentru neexecutarea prestațiilor în termen datorită unor cauze de forță majoră, lipsa de energie electrică, lipsa presiune apă, împiedicarea accesului de către organele de stat într-o anumită zonă în care clientul își are reședința.

10. Societatea nu este răspunzatoare pentru ruperea materialelor, pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, pernițelor de umeri, a ornamentelor, precum și a obiectelor uitate în buzunare, indiferent de valoarea acestora.

11. S.C. Expressive Cleaning S.R.L își rezervă dreptul de a refuza obiectele ce prezintă grad de uzură avansat sau emană mirosuri dezagreabile.

Simbolurile folosite la marcarea caracteristicilor:
S - material sintetic sau din amestec cu fibre sintetice
U - obiecte uzate peste 30% sau rupt ciupit etc.
FG - prestație fără garanție
P - material pătat
R - retur

Clauzele prezentate mai sus sunt clauze internaționale, recunoscute în toate unitățile de spălătorie și curățatorie chimică. 
Aceste clauze sunt valabile și pentru curățarea de tip umed (wet cleaning).


POLITICA DE RETUR

Dacă ești nemulțumit de produsele curățate/spălate prin intermediul www.spalatoriehaine.ro atunci ai posibilitatea să le dai spre reprocesare; dacă și a doua oară ești nemulțumit de prestația noastră (curățarea articolului) noi îți returnăm integral suma plătită pentru curățarea articolului în cauză în termen de maxim 10 zile lucrătoare.

Dacă ești nemulțumit de produsele curățate/spălate prin intermediul www.spalatoriehaine.ro și vrei să renunți la cumpărarea unuia dintre abonamentele prezente pe site și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a abonamentului în maxim 10 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr. 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Termenul de 10 zile lucrătoare prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă din ziua încheierii contractului. 
Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță.

Dreptul de retur a sumelor achitate în 10 zile lucrătoare se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.spalatoriehaine.ro.
      
Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. 

Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.
Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator.

Conform dispozițiilor Ordonanței nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile (consumatorul și comerciantul) au convenit altfel: 
   a) contracte de furnizare de servicii a căror execuție a început, cu acordul consumatorului, înaintea expirării termenului de 10 zile lucrătoare;
   b) contracte de furnizare de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant; 
   c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; 
   d) contracte de furnizare a înregistrărilor audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care aceste înregistrari sau programe informatice au fost desigilate de către consumator; 
   e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin; 
   f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email sau la unul din numerele de telefon afișate pe site-ul www.spalatoriehaine.ro. 

 

spacer
Cautare
Servicii solicitate

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Oferte pe eMail
Curs valutar
Website detinut de Expressive Cleaning S.R.L., CIF: RO3182502, Reg.Com: J40/5664/2013
Powered by Webecom & re-designed by JaxADV