Vrem să fim parte din viața ta, din obiceiurile tale ca un adevărat prieten apropiat. Mereu cu un pas înainte ca să putem răspunde prompt nevoilor tale. Se spune că "rufele se spală în familie” și ca atare am încercat să clădim împreună, în cei 10 ani de zile de când existăm pe piața din România o nouă familie pentru tine.


Ai prea multe responsabilități zilnice? Există prea puțin timp liber pentru tine și familia ta? În goana cotidiană ce poate fi mai confortabil decât relaxarea pe care ți-o aduce sentimentul că poți scapa de micile treburi administrativ-gospodărești, atât de necesare dar și atât de obositoare și plictisitoare? Nimic nu e prea mult, prea târziu sau imposibil de făcut atunci când sărim în ajutorul tău. 


Caută-ne, doar suntem prietenul tău, nu-i așa? Noi venim imediat și gata, deja ai garantat un lucru bine făcut, prompt și rapid. La cele mai profesioniste standarde și cu un preț rezonabil. Și nu în ultimul rând, o să câștigi astfel mai mult timp liber pentru tine. Iar timpul înseamnă viață.

 

Îți mulțumim prieten drag pentru că ne ești alături. Și așteptăm și alți prieteni noi să intre în marea familie Expressive Cleaning.


» Spalatorie

1 2 3 4 5 6 7
spacer
Cautare
Servicii solicitate

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Abonare Oferte pe eMail
Curs valutar
Website detinut de Expressive Cleaning S.R.L., CIF: RO3182502, Reg.Com: J40/5664/2013
Powered by Webecom & re-designed by JaxADV